Chloe Mafia nautiskeli vapaapäivästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lähes jokaisella paratiisisaaren rannalla on vähintään yksi kauneuskirurgiaan turvautunut kaunotar, jonka muodot ovat pursuta ulos bikinien uumenista vaatevalinnan takia. Äskettäin kerroimme näin käyneen X Factor -ohjelmasta tutuksi tulleeksi prostituoidulle, Chloe Mafialle.

Nyt neitokainen on taas ikuistettu Barbadoksella pikkuruisissa bikineissä, jotka eivät olleet riittävästi tukevat naisen Se ei naista tuntunut kuitenkaan häiritsevän.

Brittiläinen Chloe Mafia tuli julkisuuteen X Factor -ohjelmasta vuonna 2010. Hän joutui kohun keskelle, kun neidon todellinen ammatti paljastui prostituoiduksi. Tummaverikkö nimittäin myi itseään 200 euron tuntihintaan, ja hänen kerrottiin olevan myös huumeriippuvainen. Ongelmia Mafialla on ollut muun muassa kokaiinin kanssa.