Chuck Norris teki sen! Eeppinen jouluvideo leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin Jean-Claude Van Dammen ja Volvon rekkojen kuvaamasta videomainoksesta, jossa Van Damme seisoi kahden rekan välissä taipuen uskomattomaan haara-asentoon. Video nousi nopesti YouTuben suosituimpien joukkoon, ja siitä on sittemmin tehty useita parodiaversioita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt maailman kovin jätkä Chuck Norris on tehnyt oman versionsa samaisesta videosta, ja kuten arvata saattaa, hän tekee jotain aivan muuta kuin esikuvansa. Dammen sijaan Norris seisoo 10 kilometrin korkeudessa kahden jumbojetin välissä ryhmä laskuvarjojääkäreitä päänsä päällä.

Kerroimme taannoin parodiaversiosta, jossa rekkojen välissä seisoi huumekohun keskiössä oleva Toronton pormestari Rob Ford. Huumekokeilunsa myöntäneen pormestarin kuva oli käsitelty taitavasti videoon ja versio oli lähes identtinen alkuperäisen mainoksen kanssa.

Lisäksi toisessa parodiassa energiakriisin keskellä elävät palestiinalaiset kertoviat karulla tavallaan elinalueensa olosuhteista Volvon mainoksen innoittamalla tyylillä.