Kim Kardashian puoli vuotta synnytyksestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet realitytähti Kim Kardashianin vastustajat nauttivat kritiikin antamisesta, kun kaunotar oli raskaana ja lihoi silminnähden. Räppäri Kanye Westin kanssa kihlautunut ja häitä suunnitteleva neito on kuitenkin onnistunut pudottamaan täydellisesti kaikki vauvakilonsa.

Kim Kardashian pisti päälle aikamoisen show’n esitellessään supertimmiä vartaloaan Miamissa vain kuusi kuukautta synnytyksen jälkeen. Valkoisiin bikineihin sonnustautunut nainen ei omannut yhtään ylimääräistä senttiä kehossaan rannalla ollessaan.

33-vuotias Kim Kardashian laihtui raskautensa jälkeen arviolta 25 kiloa. Realitykurvittaren treenirutiineista on vuotanut tietoja viihdelehtiin. Hänen kerrottiin taannoin muun muassa tekevän joka aamu 100 vatsalihasliikettä pitääkseen vatsakummun poissa näkyvistä. Mitä tahansa Kim tekeekin, se näyttää tehoavan.