Kim Kardashianin väitetään vahanneen tyttövauvansa kulmakarvoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien tiedetään rakastavan kauneutta ja ylellisyyttä. Äskettäin rikkaiden perijättärien alusvaatekuvasta nousi kohu, koska neitokaisten figuuria oli selvästi kavennettu ja muokattu kuvankäsittelyohjelman avulla.

33-vuotiasta Kim Kardashiania on myös kritisoitu siitä, että hänen arvellaan muokanneen alle puolivuotiaan tyttärensä North Westin komeita kulmakarvoja vahan avulla. Realitytähti kommentoi huhupuheita tällä viikolla Twitterissä.

– Luulevatko ihmiset oikeasti, että vahaisin nuoren tyttöni kulmakarvoja? Come on, odotan, että hän on ainakin kaksi ja puolivuotias!

Kaikki eivät kuitenkaan ymmärtäneet naisen vitsailevan vahauspuheillaan ja osa faneista hyökkäsi kurvikkaan äidin twiittiä vastaan. Kim ennätti pian korjaamaan asiaa, että hänelle ei tulisi mieleenkään nyppiä lapsensa upeita ja tuuheita kulmakarvoja.