Ihanan kallista! Kosinta luksussviitissä 50 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltäpä kuulostaisi yö luksusluokan hotellissa, jossa on odottamassa kylmä pullo kuohuvaa, hedelmäkori ja suklaarasia? Kun kauppaan vielä lisätään se, että yöpyjälle jää hotellivierailusta muistoksi aito timanttisormus, ei tarjouksesta ole helppo kieltäytyä.

Kuva: New York Palace
Kuva: New York Palace

New York Palace -hotellista voi varata yhden yön upeassa Jewel Suitessa 25.000 dollarilla. Toisin sanoen jos taskunpohjalta löytyy ylimääräinen 18.000 euroa, pääsee nauttimaan hotelliylellisyydestä yhden yön ajaksi. Muistoksi jäävä timanttisormus on Martin Katzin suunnittelema.

Hotellihuone on 464 neliömetriä ja sijaitseerakennuksen 53. kerroksessa. Koko huone on koristeltu korukivillä ja upeilla huonekaluilla, kuten pianolla ja kuusimetrisellä kristallikruunulla. Mikäli koruhuonetta aikoo käyttää kosintaa varten, voi Palacelta tilata erityisen kosintapaketin, johon kuuluu vihkisormuksen suunnittelemisen lisäksi yksityinen illallinen kattoterassilla. Tällöin lysti maksaa 50.000 dollaria.