Ikkunoiden läpi hyppäämisen ME-yritys traagisesti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Guinnessin ennätystenkirjaan on jo vuosikymmenten ajan koottu tuhansia maailmanennätyksiä mitä mielikuvituksellisimmissa asioissa ja lajeissa. Kirjaan pyrki uudella ennätyksellä myös entinen Cirque du Soleil -akrobaatti Jesus Villa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Las Vegasissa järjestetyssä ja television viihdeohjelmaan kuvatussa tempauksessa Jesus ”Half Animal” Villa yritti hypätä peräti kymmenen ikkunaruudun läpi mahdollisimman nopeasti. Yritys kuitenkin päättyi traagisesti jo ensimmäiseen lasiruutuun.

Villan ensimmäinen ikkuna ei nimittäin hajonnut oletetulla tavalla ja hurjapään niska murtui useasta kohdasta. Hän joutui viettämään kuukausia sairaalassa. Nyt hän kerää 100.000 dollarin rahoitusta tehdäkseen paluun ja maksaakseen sairaalakulut.