Kimin läpikuultava toppi käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian esitteli viime viikolla Miamissa huimasti hoikistunutta vartaloaan, sillä hän on saanut raskauden myötä keräämänsä kilot todella nopeasti karistettua kuntoilulla ja laihdutuskuurilla.

Paparazzit ikuistivat Kimin myös shoppailemassa yhdessä siskonsa jälkikasvun kanssa. Superjulkkiksen ympärillä pyöri valtava parvi paparazzeja, mutta silti hän onnistui shoppailemaan. Kim oli pukeutunut tällä kertaa osittain läpinäkyvään toppiin.

33-vuotias Kim Kardashian laihtui raskautensa jälkeen arviolta 25 kiloa. Realitykurvittaren treenirutiineista on vuotanut tietoja viihdelehtiin. Hänen kerrottiin taannoin muun muassa tekevän joka aamu 100 vatsalihasliikettä pitääkseen vatsakummun poissa näkyvistä. Mitä tahansa Kim tekeekin, se näyttää tehoavan.