Mies masturboi moottoritiellä ajaessaan – ällistyttävä selitys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin ihmisten halut kiusaavat heitä niin paljon, etteivät jotkut näe muuta vaihtoehtoa kuin alkaa tyydyttää itseään julkisesti. Kerroimme äskettäin tapauksesta, jossa nainen videokuvasi supermarketissa onanoivaa miestä ja lähetti videon televisiouutisiin.

Nyt erään brittimiehen kerrotaan ajaneen autoaan kiireisellä moottoritiellä alastomana ja masturboineen samalla. 49-vuotias Neal Marshall ajoi yli 96 kilometrin tuntivauhtia, kun innostui vähän liikaa hyväilemään itseään. Mies todettiin oikeudessa syylliseksi vakavaan julkiseen siveettömyyteen, uutisoi Chester Chronicle -lehti.

Kuski oli vaihdellut aiemmin tekstiviestejä, jotka kuumensivat hänen tunteitaan. Asianajaja Adrian Evansin mukaan itsetyydyttämisen tuoma nautinto aiheutti myös sen, että Marshallin kaasujalka pääsi karkaamaan. Marshall on aiemminkin joutunut vastaaviin tilanteisiin, ja vuonna 2008 hänet tuomittiin siveettömyyksistä vuoden mittaiseen yhdyskuntapalveluun ja tarkkailuun.