Mies yritti esittää ihastukselleen serenadin – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina miehen romanttinen lähestyminen ei ota tulta alleen. Kerroimme äskettäin treffeistä, jotka eivät päättyneet aivan kaksilahkeisen toivomalla tavalla. Hän sai naiselta vain tylyn nopean halauksen, minkä jälkeen kotiovi suljettiin nenän edestä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs kiinalainen mies on yrittänyt ilmaista rakkauttaan serenadin kautta. Tämä nykypäivän Romeo laulaa ja soittaa kitaraa ihailemalleen naiselle kadulla. Romanttista elettä ei kuitenkaan tulkita YouTube-videolla hänen toivomallaan tavalla.

Nainen nimittäin vaikuttaa suuttuvan esityksen kuultuaan. Hän ottaa kitaran miehen kädestä ja iskee sen maahan rikki. Seuraavan kerran kyseinen kaveri ehkä miettii kahdesti ennen kuin lähtee ilmaisemaan julkisesti rakkauttaan kauniille naiselle.