Tähdet konsertoivat uuden lastensairaalan hyväksi – jo loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuri joukko maamme eturivin tähtiä esiintyy 12. tammikuuta Helsingin Musiikkitalossa järjestettävässä Uusi Lastensairaala 2017 -konsertissa. Konsertti on jo etukäteen loppuunmyyty.

Konsertissa lavalle nousevat Esko Salminen, lauluyhtye Club For Five, Pentti Hietanen perheineen, Maria Ylipää, bassobaritoni Juha Uusitalo, Arja Koriseva, viulisti Eeva Oksala, Kansallisbaletin tähtitanssija Petia Ilieva, Tessa Virta orkestereineen sekä poikakuoro Cantores Minores johtajanaan Hannu Norjanne.

Uusi Lastensairaala 2017 –hyväntekeväisyyskonsertin järjestää Inner Wheel –järjestö, ja sen juontaa Baba Lybeck. Konsertin koko tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Uusi Lastensairaala 2017 -konsertin toteutukseen on osallistunut suuri joukko yrityksiä ja ihmisiä hyväntekeväisyysperiaatteella.