Vuoden huikein golf-lyönti videolle: ”Hullunkurinen lyönti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kaksivuotiaasta pikkupojasta, joka teki hold-in-one -lyönnin liki 10 metrin päässä olevaan koloon. Kyseinen ipana ällistytti verkkokansaa sillä, että lapsi ei tuolloin osannut edes sanoa golfpallo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt oman tähtihetkensä saa eräs ammattipelaaja. Verkossa leviää video golfari Matt Wheatcroftin uskomattomasta golflyönnistä, jota voidaan kaiketi pitää vuoden parhaana. Hän löi pallon viheriölle aidan tolpan kautta, ja kuin ihmeen kaupalla pallo valui hyvin lähelle koloa. Lyöntiä voidaan pitää sangen poikkeuksellisena golfhistoriassa.

Olemme kertoneet uskomattomista lyönneistä ennenkin. Tuoreessa muistissa on muun muassa Sergio Carcian saavuttamat jättimäiset golftaputukset, kun mies meni lyömään palloa puuhun. Golf on myös Suomessa suosittu laji, ja maassamme on nykyisin 115.000 rekisteröityä pelaajaa.