Uskomaton sattuma: Walter White pidätettiin huumetehtailusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin huippusuosion saaneessa Breaking Bad -televisiosarjassa päähenkilö Walter White ajautuu rikollisille teille ja ryhtyy hyödyntämään kemianopettajan osaamistaan huumetehtailussa. Nyt Yhdysvalloissa on tapahtunut uskomaton yhteensattuma, kun poliisi pidätti Walter Whiten.

Kuva: Netflix
Breaking Bad -sarjan Walter White
Kuva: Splash
Pidätetty Walter J. White

Montanan osavaltion Lockwoodissa asuva 53-vuotias Walter J. White jäi poliisin haaviin, kun hän sai osuman poikansa ampumasta luodista rajun perheriidan seurauksena. Tarkemmissa tutkimuksissa White paljastui huumetehtailijaksi ja huumekauppiaaksi – aivan kuin hänen televisiosta tuttu kaimansa. White tuomittiin tällä viikolla yhdeksäksi vuodeksi vankilaan huumerikoksista ja 3,5 vuodeksi ampuma-aserikoksista.