Kate Uptonin muodot Hollywood-elokuvan pääosassa – maistiainen verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kate Upton toteutti vastikään monien miesfaniensa unelman oleilemalla yläosattomissa lomallaan. Mallineidon paljaat rinnat ikuistettiin seksikkäisiin paparazzikuviin, jotka päätyivät moniin lehtiin. Pian Kate pääsee esiintymään myös valkokankaalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

21-vuotias Kate nähdään nimittäin The Other Woman -elokuvassa, jossa vastanäyttelijänä toimivat esimerkiksi Cameron Diaz ja Nicki Minaj. Elokuvaa kuvattiin taannoin Bahamalla, ja nyt sen ensimmäinen virallinen traileri on julkaistu.

Kate Uptonin on kerrottu aiemmin kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.