Miten haluat elää viimeiset vuotesi? Video voi muuttaa elämäsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa muissa maissa kansalaisille tuputetaan taukoamatta kampanjoita, joissa valistetaan hyvistä elintavoista ja miten ihminen voi pitää itsestään parasta mahdollista huolta. Suuri osa ihmisistä viettää elämänsä viimeiset vuotensa sairastellen, jolloin elämänilo on aivan toisella tasolla kuin vireällä ja terveellä vanhuksella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Harva nuori tulee ajatelleeksi, että monilla jo nuorena tehdyillä ratkaisuilla on huomattava merkitys loppuelämän kannalta. Erityisesti liikunta on jäänyt pleikkarisukupolven lapsilta aivan liian vähälle, ja seuraukset voivat olla traagisia. Nyt Kanadassa on julkaistu pysäyttävä video, jossa esitellään kaksi eri vaihtoehtoa ihmisen viimeisiksi vuosiksi. Kumman sinä haluaisit?