Hupsista, paparazzikuva paljasti supertähden karun arjen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Uma Thurman ikuistettiin taannoin upeassa vihreässä juhlaleningissä New Yorkissa Punk: Chaos To Couture -tapahtumassa. Asuvalinta ei hänen muhkeaa rintamustaan peitellyt. Hollywood on pullollaan glamouria, mutta kulissien takainen arki on usein aivan muuta.

Nyt Uma on kuvattu New Yorkissa hieman totuttua arkisemmassa lookissa, kun hän osui paparazzien tähtäimiin auton takapenkillä meikittömänä ja melko homssuisen näköisenä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

43-vuotias Uma Thurman tunnetaan elokuvistaan Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta, Valheet ja viettelijät, Kill Bill: Volume 1 ja Kill Bill: Volume 2. Näyttelijätär on ollut kahdesti naimisissa, elokuvaohjaaja Phil Joanoun ja näyttelijä Gary Oldmanin kanssa. Nykyisin Thurman seurustelee liikemies Arpad Bussonin kanssa.