Vandaalit sotkivat autotallin oven – seuraus oli silmiähivelevä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin lukemattomien talojen seinä ja muuta omaisuutta sotketaan päivittäin spraymaaleilla ja tusseilla, kun vandaalit luulevat tekevänsä töherryksillään kovinkin tyylikästä taidetta. Taide on sotkuista kuitenkin hyvin kaukana. Nyt eräästä töherryksestä on kuitenkin tehty sitä.

Reddit-käyttäjät julkaisi palvelussa kuvasarjan siitä mitä hän päätti perheineen tehdä sen jälkeen, kun vandaalit olivat sotkeneet heidän autotallinsa oven.

Sen sijaan, että he olisivat peittäneet sotkut samanvärisellä maalilla he päättivät tehdä autotallin ovesta todellista taidetta. Perhe pestasi työhän Lake 13 -nimisen herran, joka maalasi autotallin seinästä upean maalauksen, jossa nähdään sammakko ja leppäkerttu. Toivottavasti töhertäjät ymmärtävät jättää oven jatkossa rauhaan.