Wrestling-kaunotar teki topless-tyttökalenterin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen entinen showpainija Barbie Blank tunnettiin kehässä nimellä Kelly Kelly. 26-vuotias kaunotar paini 2006 – 2012 WWE-showpainiorganisaation järjestämissä otteluissa. Sittemmin hän on siirtynyt ammattilaisuraltaan eläkkeelle ja ottelee vain satunnaisesti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Barbie nähdään kalenterikuvauksissa, joissa hänen voidaan nähdä poseeraavan alusvaatteisillaan. Neitokainen riisuu myös yläosattomiin ja peittelee muotojaan käsillään. Naisen kurvit ovat parhaimmillaan vähissä pukeissa, sillä hänen vartalossaan ei ole juurikaan ylimääräistä massaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Barbara Jean Blank on harrastanut aikoinaan voimistelua ja toiminut cheerleaderina. Hän opiskeli TV-journalismia ja työskenteli mallina Venus-uimapukumerkille ja Hawaiian Tropic -merkille. Blank seurusteli aikoinaan painija Andrew Martinin kanssa, kunnes mies kuoli vuonna 2009 yliannostukseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube