Tältä Beyonce näytti 12-vuotiaana lapsitähtenä – arkistovideo löytyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Beyonce yllätti äskettäin faninsa julkaisemalla uuden 17 kappaleen levyn. Levyn julkaisu tuli musiikkimaailmalle yllätyksenä, ja levy on saanut melko positiiviset arvostelut kriitikoilta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eilen Beyonce poseerasi huippuseksikkäässä asussa New Yorkin SVA-teatterissa. Nyt meno on kuitenkin hieman toinen, sillä arkistojen kätköistä on löytynyt video, jossa 12-vuotias Beyonce vierailee Girl’s Tyme -tyttöbändinsä kanssa Idolsin, Talentin ja Popstarin esikuvassa, eli Star Search -ohjelmassa.

Teksasista kotoisin oleva Beyonce Giselle Knowles-Carter on menestynyt popartisti, näyttelijä ja vaatesuunnittelija. Hän nousi julkisuuteen perustamastaan Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka kunnianhimoisimpana jäsenenä onnistui luomaan itselleen mittavan soolouran. Tähti on naimisissa rap-moguli Jay-Z:n kanssa, ja parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär.