Beyoncen rohkea asu ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Beyonce lukeutuu maailman suosituimpiin poptähtiin. Hän yllätti äskettäin faninsa julkaisemalla uuden 17 kappaleen levyn. Levyn julkaisu tuli musiikkimaailmalle yllätyksenä, sillä Beyonce ei julkistanut tiedotteita uuden musiikin julkaisemisesta ennakkoon.

Sittemmin Beyonce julkaisi uransa rohkeimman musiikkivideon ja nyt hän on jatkanut samalla linjalla poseeratessaan huippuseksikkäässä asussa New Yorkin SVA-teatterissa. Matelijan nahkaa jäljittelevä kuosi täydensi jo muutenkin rohkeaa asuvalintaa.

Teksasista kotoisin oleva Beyonce Giselle Knowles-Carter on menestynyt popartisti, näyttelijä ja vaatesuunnittelija. Hän nousi julkisuuteen perustamastaan Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka kunnianhimoisimpana jäsenenä onnistui luomaan itselleen mittavan soolouran. Tähti on naimisissa rap-moguli Jay-Z:n kanssa, ja parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär.