Cheryl Burke ilmestyi uimarannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -realitykisasta aikoinaan julkkikseksi noussut tanssija Cheryl Burke on viime aikoina loistanut poissaolollaan viihdelehtien otsikoista. Tänä vuonna tumma kaunotar teki paluun julkisuuteen emännöidessään omaa klubia Las Vegasissa.

Cheryl Burke ja Karina Smirnoff käynnistivät Encore Beach Clubilla oman POM Wonderful’s Juice Blends -teemaillan. Nyt Cheryl on kuitenkin bongattu lomailemassa perheensä kanssa Havaijilla, jossa he viettävät joululomansa. Rannalla Cheryliä kuvasivat paparazzien lisäksi myös muut auringonpalvojat.

30-vuotias ammattitanssija Cheryl Burke on kaksinkertainen Emmy-ehdokas. Hän on noussut amerikkalaisten tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta Drew Lacheyn, Ian Zieringin, Emmitt Smithin, Christian de la Fuenten, Maurice Greenin, Gilles Marinin ja Wayne Newtonin tanssiparina. Lisäksi hän on vieraillut televisiossa Disneyn Zackin ja Codyn viiden tähden elämää -sarjassa ja voittanut tanssin Yhdysvaltojen mestaruuden.