Ensimmäinen seksikerta päättyi sairaalan – tytön pää seinän läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäinen seksikerta on jokaiselle ihmiselle ikimuistoinen hetki, varsinkin jos siitä yleensäkään muistaa mitään. Erityisen hyvin sen varmasti muistavat poikuutensa menettänyt Gregg Casarona ja hänen tyttöystävänsä Jen Gerakaris.

Yli 200-kiloinen ja 21-vuotias newyorkilainen Gregg oli seurustellut 50-kiloisen Jenin kanssa kuukauden ajan, kunnes hän pääsi viimein harrastamaan rakkaansa kanssa seksiä ja menettämään poikuutensa. Miehen suuri koko aiheutti kuitenkin erikoisen ongelman, sillä hän hoiteli oman osansa niin voimallisesti, että tyttöystävän pää meni seinän läpi.

Tilanne näytti niin pahalta, että Jen kiidätettiin ensiapuun tarkastettavaksi. Tämä siitä huolimatta, että tyttö vitsaili poikaystävälleen tapauksesta ja muun muassa tiedusteli, että miksi poika lopetti niin aikaisin. Tarina tuli julkisuuteen nyt, koska pariskunta päätti kertoa tarinansa TLC-kanavan Sex Sent Me to the ER -ohjelmassa. Jakso esitetään Yhdysvalloissa 28. joulukuuta.