Koirakodin väki ihmeissään: Koiran takapuolesta alkoi tupsahdella yllätyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiranomistajat joutuvat joskus jättämään rakkaan lemmikkinsä hoitoon esimerkiksi lomamatkan takia. Joskus koirat joutuvat hoitolaan myös siksi, ettei löytökoiran omistajista ei ole tietoa. Yhdeksänkuukautinen staffordshirenbullterrieri‎ Barney on nyt aiheuttanut ihmetystä koirakodissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Barney päätyi äskettäin koirakotiin Britannian Batterseassa. Toisena päivänä hoitaja huomasi koiran ulosteen seassa jotain outoa, ja tarkemmassa tarkastelussa sieltä paljastuivat naisten mustat alushousut. Ihmetyksen aiheet eivät jääneet vielä siihen, sillä seuraavina päivinä Barneyn takapuolesta tupsahti vielä kahdet naisten mustat alushousut.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Koirakodin väellä ei ole aavistustakaan siitä miten alushousut olivat koiran sisään päätyneet. Ne olivat yhä kunnossa eikä koira ollut tilanteesta lainkaan ihmeissään. Ilmeisesti se oli ennen kiinni jäämistään käynyt herkuttelemassa jonkun naisen pyykkinarulla.