One Direction -komistus iski Justin Bieberin kohumallin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Barbara Palvin nousi aikoinaan otsikoihin, kun hänellä väitettiin olleen salasuhde teinipoppari Justin Bieberin kanssa heti Bieberin ja Selena Gomezin eron jälkeen. Kerroimme joulukuun alussa, että Palvinilla huhuttiin olevan suhde One Direction -tähden kanssa.

Nyt huhut ovat vahvistuneet, sillä lehtitietojen mukaan Niall Horan seurustelee Barbara Palvinin kanssa. Joulukuun alussa nuori julkkispari nähtiin yhdessä kaksissa eri ensi-iltajuhlissa. E! Onlinen mukaan Niallin 13-vuotias pikkusisko on vahvistanut seurustelun.

20-vuotias Barbara Palvin on unkarilainen malli ja näyttelijätär. Hän esiintyy tulevassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa. Kaunottaren huhuttiin deittailleen Justin Bieberiä, koska hän poseerasi tämän kanssa yhdessä muotinäytöksen takahuoneessa. Fanit raivostuivat ja kirjoittivat törkyisiä haukkuja Palvinille, jolla oli tuolloin oma poikaystävä.