Mies erosi vaimostaan – keksi uskomatonta uusiokäyttöä exän hääpuvulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomattavan suuri osa avioliitoista päättyy nykyisin avioeroon, mikä ei ole koskaan mukava asia. Ihmiset voivat purkaa avioeron aiheuttamia paineita monin tavoin. Nyt eräs amerikkalaismies on eronnut vaimostaan 12 vuoden avioliiton jälkeen, ja hän purki paineensa exän hääpukuun.

Erotessaan vaimo jätti miehen kotiin ainoastaan hääpuvun. Miehen tiedustellessa mitä hänen tulisi tehdä puvulle vaimo oli vastannut ”Mitä tahansa”. Niin tapahtuikin. Vaimonsa jättämäksi tullut mies käytti hääpukua lukemattomissa uskomattomissa tilanteissa ja kuvasi tietenkin ne kaikki. Tähän mennessä eri tarkoituksia on keksitty jo 120 kappaletta.

Kuva: Myexwifesweddingdress.com
Kuva: Myexwifesweddingdress.com

Lopulta mies perusti tempaukselleen MyExWifesWeddingDress.com -verkkosivuston, jossa hän julkaisi valokuvat exän hääpuvun uusiokäytöstä. Hääpuku nähdään muun muassa Darth Vaderin asuna, sumopainissa, metsästyksessä, supermiehen asuna, taiteen välineenä, ruokalappuna, mattona, autopeitteenä ja autopesussa sekä monessa muussa tehtävässä.

Kuva: Myexwifesweddingdress.com
Kuva: Myexwifesweddingdress.com