Suosikkinäyttelijä ulos X Men -elokuvasta – kohtaus pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsitähtenä kuuluisuuteen noussut Anna Paquin on saavuttanut viime vuosina hurjan suosion True Blood -sarjan päähenkilönä. Hänet muistetaan myös roolistaan X-Men -elokuvien Rogue-mutanttina.

31-vuotiasta näyttelijätärtä ei kuitenkaan tulla aikaisemmista tiedoista poiketen näkemään ensi keväänä ensi-iltansa saavassa X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa. Anna Paquin on nimittäin yllättäen leikattu pois elokuvasta. Elokuvan ohjaaja Bryan Singer kertoo huomanneensa leikkausvaiheessa Paquinin tähdittämän kohtauksen tuntuneen epäolennaiselta.

– Valitettavasti kyseessä oli ainoa kohtaus, jossa Anna Paquinin Rogue-hahmo oli. Hän oli mukana elokuvan kuvauksissa, mutta häntä ei tulla näkemään siinä, Bryan Singer kuvaili Entertainment Weekly -sivustolle.

Ohjaaja kertoo Anna Paquinin ymmärtäneen päätöksen. X Men: Days of the Future Past -elokuvan näyttelijäkaarti on varsin laaja ilman True Blood -tähteäkin. Elokuvassa ovat mukana esimerkiksi Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender, Ellen Page ja Halle Berry.

Anna Paquinin True Blood -sarja tunnetaan voimakkaista seksikohtauksistaan. Neitokainen on itsekin seksuaalisesti vapaamielinen, sillä hän tunnustautui taannoin biseksuaaliksi. Anna on myös valittu taannoisessa Playboy-lehden listauksessa seksikkäimpien julkkisnaisten listalle.