Ballerina viimeisillään raskaana – tanssii edelleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosassa ammatteja raskaana oleva nainen voi työskennellä normaalisti hyvinkin lähelle laskettua aikaa, mutta esimerkiksi lentoemännät joutuvat maatöihin heti raskauden alkaessa. Voisi kuvitella, että samaan sarjaan lukeutuvat myös esimerkiksi ballerinat.

Nyt 33-vuotias newyorkilainen ballerina Mary Helen Bowers on osoittanut, että raskaus ei ole este tanssimiselle. Hän on nimittäin jatkanut tanssimista yhdeksännelle raskauskuukaudelle saakka. Splash Newsin mukaan Bowers kertoo nauttineensa kovasti tanssimisesta raskaana. Hänen mukaansa baletti on helpottanut raskaana olemista, kuten liikunta usein tekee.

Bowers on kehittänyt Ballet Beautiful Exercise Program -nimisen kuntoiluohjelman, jota käyttävät muun muassa Victoria’s Secretin supermallit, jotka haluavat päästä raskauden jälkeen taas mahdollisimman nopeasti huippukuntoon. Aiemmin Bowers toimi ohjaajana Natalie Portmanille, joka harjoitteli Black Swan -elokuvan huippurooliinsa.