Claudia Romani piehtaroi sängyssä – esimakua dubstep-videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani noteerasi äskettäin Staran artikkelin hehkuttamalla sitä Facebook-sivuillaan 120.000 fanilleen. Neitokainen on solminut muitakin yhteyksiä Suomeen, sillä hänet ikuistettiin jokin aika sitten suomalaisen GTI-tyttö Jessica Edströmin kanssa Miami Beachilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moni Claudian uskollinen fani on voinut fantasioida neitokaisesta yhteisten petileikkien merkeissä. Nyt Romani antaa asiasta esimakua kieriskelemällä minimekossa sängyn päällä dubstep-musiikin soidessa. Vihjailevaan sävyyn esiintyvä nainen on omian herättämään miesten kuvitelmat – myös vaatteet päällä.

Claudia Romani on tuttu mallikasvo FHM ja Maxim -lehdistä. Vuonna 2006 hänet valittiin maailman 100 seksikkäimmän naisen joukkoon Tanskan FHM-lehden toimesta. Claudia on syntynyt L’Aquilassa Italiassa, mutta on ehtinyt asua Tanskassa, Britanniassa ja Miamissa.