Kate Winslet antoi pojalleen odottamattoman nimen – suosio kovassa nousussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Kate Winslet avioitui bisnesmies Ned RocknRollin kanssa viime vuoden lopulla. 37-vuotias Titanic-tähti ja 34-vuotias RocknRoll saivat toisensa pienimuotoisessa seremoniassa ja Kate synnytti heille esikoisen pari viikkoa sitten.

Pariskunta on nyt antanut pojalleen erikoisen nimen, sillä pienokainen tottelee tätä nykyä Bear-nimeä. The Sunin mukaan molemmat vanhemmat ovat lapsukaisesta todella onnellisia ja pojan nimi tuo vain lisämaustetta perheeseen isän erikoisen nimen rinnalle. Ned RocknRollin nimi oli vielä vuonna 2008 Abel Smith, kunnes hän muutti sen nykyiseen muotoonsa.

Bear-nimen suosio on parhaillaan kovassa nousussa, sillä Beariksi nimettyjen lasten määrä on kasvanut peräti 40 prosenttia viime vuodesta. Nimen suosio perustuu ehkä seikkailija Bear Gryllsiin tai siihen, että Jamie Oliver ja Alicia Silverstone ovat antaneet sen jälkikasvunsa nimeksi. Joidenkin mielestä Bear ei ole sovelias lapsen viralliseksi nimeksi, vaan sen tulisi jäädä vain lempinimeksi.

Kerroimme taannoin, että Ned tahtoo muistaa heidän lastaan yhtä hulppealla lahjalla kuin taannoin vastavihittyä vaimoaan. Bisnesmoguli Richard Bransonin veljenpoika RocknRoll antoi pojallen lahjaksi avaruuslennon. Jälkikasvu pääsee toteuttamaan avaruuslennon maailman nuorimpana henkilönä.