Povipommi Katie Pricella mystinen sairaus: ”Vain pahenee”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipovipommi Katie Price kommentoi jokin aika sitten julkisuudessa avioeroaan laulaja Peter Andresta. Nainen syytti ex-miestään elämäkerrassaan onnellisen perheen rikkomisesta. Ero tuli silikonikaunottarelle yllätyksenä, sillä mies päätti liiton puhelinkeskustelulla.

Nyt Pricella on jo uusi perhe strippari Kieran Haylerin kanssa. Onkin hyvä, että neitokaisella on tukija elämässään, sillä hän kertoi olevansa sairas. Katie twiittasi äskettäin voivansa todella huonosti ja käyneensä asian tiimoilta sairaalahoidossa. Tähti joutuu myös magneettikuvauksiin joulun alla.

– Voin niin huonosti vieläkin. En parane vieläkään, menen lääkäriin aamulla, kirjoitti Katie Price Twitter-tililleen äskettäin.

– Edelleen huono olo, vain pahenee. Lääkäritkään eivät auta näitä hirveinä aikoina.

Price ei ole fanien huolestuneista viesteistä huolimatta kuitenkaan paljastanut, mikä häntä vaivaa. Daily Mail -sivuston mukaan tähti yrittää keskittyä huonovointisuudestaan huolimatta joulun viettoon.

Povipommi Katie Price tunnetaan myös nimellä Jordan, jolla neito nousi aikoinaan kolmossivun tytöksi. Sittemmin hän on onnistunut erinomaisesti tuotteistamaan itsensä. Upporikkaalla tähdellä on riittänyt miessotkuja, kun ero Peter Andresta tapahtui riitaisasti. Neito oli myös naimisissa Alex Reidin kanssa. Nykyinen siippa on strippari Kieran Hayler, jonka kanssa neito sai tänä vuonna yhteisen lapsen.