Rahaton mies yritti ostaa olutta – tarjosi vaihdossa elävää alligaattoria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Krokotiilieläimiin kuuluva alligaattori pelottaa useimpia ihmisiä, ja lajilla on muun muassa terävät hampaat. Alligaattoreita voi kuitenkin nähdä luonnonvaraisena esimerkiksi Floridassa, jossa ne viettävät aikaa ihmisten takapihoilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Associated Press on julkaissut valvontakameran kuvamateriaalia, jossa nähdään kaupassa asioiva mies. Valkoiseen paitaan pukeutunut herra on aikeissa ostaa olutta ja siitä vaihtokaupaksi hän tarjoaa myyjälle elävää alligaattoria. Toinen asiakas juoksee otusta karkuun, vaikka matelijan suu on teipattu kiinni.

Videolta huomaa hyvin, että alligaattorit ovat muita krokotiilieläimiä pienikokoisempia. Alligaattori syö mielellään kalaa, mutta ruokavalio vaihtelee lajeittain. Ainoastaan alligaattoreihin kuuluvia suokaimaaneja ja mississippinalligaattoreita voidaan pitää ihmiselle vaarallisina.