Suvi Teräsniska paljasti erikoisen takahuonevaatimuksen taustan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosioon viime vuosina noussut kotimainen laulajatar Suvi Teräsniska on valloittanut suomalaiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Useita hittejä radioaalloille saanut neitokainen tunnetaan naapurintyttönä, ja se näkyy myös takahuoneen vaatimuksissa.

Suvi vaatii nimittäin keikkapaikkojensa takahuoneisiin hieman yllättäen litran maitoa. Stara kysyi haastattelussa syytä näinkin poikkeukselliseen vaatimukseen.

– Mulla lukee keikkaraiderin takahuonetarjoiluissa Suville litra kevytmaitoa – ei laktoositonta! Keikan jälkeen pitää saada aina maitolasi, se on se juttu, Suvi Teräsniska kertoi Staralle.

– Maito on ollut pienestä pitäen lempijuoma. Se on hyvänmakuista, juon sitä aina janojuomaksi. Äitini aina selitti, että lapsuudessa meillä meni litratolkulla maitoa, kun olimme isäni kanssa niin kovia juomaan. Sieltä se on jotenkin jäänyt päälle.

Suvi Teräsniska julkaisi marraskuussa uuden Pohjantuuli-albuminsa, joka osoittautui myyntimenestykseksi. Levy nimittäin myi nopeasti platinaa, eli yli 20.000 kappaletta. Taannoin myös Syksyn Sävel -kilpailun voitto napsahti iskelmätähdelle Täydellinen elämä -kappaleella saamalla mojovalla äänivyöryllä.