Vuoden 2013 rajuimmat mokavideot – ei suositella herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat nettisivustot ja YouTube-ryhmät koostavat nykyisin yhteen verkossa julkaistavia videoita. Erityisen suosittua on erilaisten mokavideoiden koostaminen, jossa FailArmy lienee maailman suosituin taho. Nyt ryhmä on tehnyt muhkean koosteen vuoden 2013 rajuimmista mokista.

mokakooste23122013

Mukana koosteella on lukuisia jo aiemmin Starassa nähtyjä mokia, mutta myös sellaisia, joista ei ole aikoinaan katsottu tarpeelliseksi kertoa. Koosteen osasina myös ne ovat kuitenkin melko vauhdikasta nähtävää, jota ei suositella herkimpien katsottavaksi. Koosteessa nähdään nimittäin lukuisia onnettomia tapauksia, joista seurauksena oli sairaalareissu. Normaalisti koosteet kestävät noin viisi minuuttia, mutta nyt herkkua on luvassa yli puolen tunnin ajan.