Claudia Romani rannalla tonttulakki päässään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani viettää runsaasti aikaansa Miami Beachilla. Hänet ikuistettiin taannoin Miamissa suomalaisen mallin Jessica Edströmin kanssa. Viime viikolla Claudia lähetti Staralle jouluisia kuvia itsestään ja Jessicasta.

Nyt Claudia Romani on jälleen esitellyt näyttävää bikinivartaloaan Miamissa. Tällä kertaa 31-vuotias mallikaunotar kuvattiin rannalla yksin, yllään vihreät bikininit ja tummat aurinkolasit. Päässään hänellä oli kuitenkin jouluisesti tonttulakki.

Claudia Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. L’Aquilassa syntynyt Romani on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa, Floridassa. Hän on esiintynyt aiemmin GQ, FHM, Maxim, Cosmopolitan ja More!-lehtien kansissa.