Kuollut vaimo lähetti viestin haudan takaa – joulun koskettavin tarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aika ajoin julkisuuteen tulee tapauksia, jotka ovat liian koskettavia luettavaksi, katsottavaksi tai kuunneltavaksi ilman tunnekuohuja. Parhaillaan ympäri maailmaa koskettaa tapaus, jossa amerikkalainen leskimies sai jouluisen viestin kuolleelta vaimoltaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Brenda Schmitz menehtyi kaksi vuosi sitten syöpään, ja häntä jäi suremaan suuri joukko läheisiä. Aviomies David ja perheen lapset kokivat tilanteen luonnollisesti äärimmäisen raskaasti, mutta sittemmin David löysi itselleen uuden naisystävän. David ja Jane kihlautuivat lokakuussa 2012.

Äskettäin David ja uusi naisystävä saivat kokea elämänsä yllätyksen, kun he saivat Brendalta Star 102,5 -radiokanavan suorassa joululähetyksessä koskettavan viestin haudan takaa. Vaimo oli kirjoittanut viestin, jonka hänen ystävän oli määrä toimittaa eteenpäin siinä vaiheessa, kun aviomies löytäisi uuden kumppanin. Näin tapahtui, ja tarinan loppu on koskettanut miljoonia ihmisiä.