Las Vegas -sarjan kaunotar upea näky rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Molly Sims aloitti uransa mallina. Hän keräsi huomiota Sports Illustrated -lehden uimapukumallina, minkä lisäksi neito on esiintynyt vuosien varrella supersuositussa Las Vegas -televisiosarjassa.

Parhaillaan Molly Sims nautiskelee joululomastaan Miami Beachin maisemissa yhdessä Brooks-esikoisensa ja Scott Stuber -miehensä kanssa.

40-vuotias amerikkalainen malli-näyttelijä Molly Sims on naimisissa yhdysvaltalaisen elokuvatuottaja Scott Stuberin kanssa. Pari avioitui vuonna 2011, ja heillä on vuonna 2012 syntynyt yhteinen lapsi, Brooks Alan Stuber. Mallitehtäviensä ohella Sims on esiintynyt Mobyn ja The Lonely Island -yhtyeen musiikkivideoilla sekä elokuvissa, joihin lukeutuvat esimerkiksi Yes Man ja Fired Up. Hänen tunnetuin televisioroolinsa nähtiin Las Vegas -sarjassa.