Victorian enkeliltä tulikuumat jouluterveiset videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan mallinuransa lisäksi siitä, että hän seurusteli pitkään toimintatähti Jason Stathamin kanssa. He ovat kuitenkin sittemmin eronneet. Suhteen epäillään kaatuneen pariskunnan 19 vuoden ikäeroon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

26-vuotias mallikaunotar on mukana LOVE-lehden seksikkäässä internet-adventtikalenterissa. Rosie Huntington-Whiteley nähdään kalenterin 17. päivän videolla, jossa hän riisuuntuu kameran edessä alusvaatteisilleen. Tähden joulutervehdystä säestää Have Yourself a Merry Little Christmas -laulun rock-versio.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan. Neitokainen kuuluu maailman menestyneimpiin malleihin, ja hänen kasvonsa ovat koristaneet muun muassa Victoria’s Secret -brändin katalogeja.