Naiset, Hyvää Joulua! Miljoonien päiväuni märkänä ja paidattomana rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman pääsi äskettäin otsikoihin syövän takia. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti käski tämän jälkeen kaikkia käyttämään aurinkorasvaa.

Toivottavasti Hughilla itsellään oli suojakertoimet kunnossa, sillä hänet ikuistettiin juuri Sydneyn Bondi Beachilla uimassa poikansa Oscarin kanssa. Auringosta nautiskellut mies tarjosi paikallisille naisille silmäniloa paidattomana. Jaloissaan Jackmanilla oli tummat uimashortsit. Wolverinessa olisi monen neitokaisen toivelahja jouluksi – harmi vain, että komistus on varattu!

Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa. Jackman on viime vuosina tähdittänyt muun muassa X Men -elokuvia. Mies nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Wolverine-elokuvassa. Ensi vuonna hän esiintyy X Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.