Mies kyllästyi Facebookin kihlaus-päivityksiin – pani kerralla paremmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan varmasti lähes jokaisen suomalaisen Facebook-syöte on täynnä ystävien ja sukulaisten jouluisia päivityksiä, joissa saadaan lahjoja, syödään tai ihastellaan joulukuusta. Monia käyttäjiä ärsyttävät samojen teemojen toistuminen.

Tutkitusti yksiä ärsyttävimmistä Facebook-päivitysten sisältöjä ovat ihmissuhteisiin liittyvät päivitykset. Pari viikkoa sitten verkossa naureskeltiin teinitytön vastineelle ystäviensä kihlauspäivityksiin, ja nyt vuorossa on eräs samaan asiaan kyllästynyt nuori mies.

Mies sai nimittäin tarpeekseen Facebook-kaveriensa jatkuvista kihlauspäivityksistä, ja keksi panna paremmaksi. Hän nimittäin ikuisti itsensä intiimeissä puuhissa tikkaiden kanssa ja julkaisi kuvan Facebookissa. Facebookissa hän julkisti suhdestatuksensa muutoksen, eli kertoi kihlautuneensa tikapuidensa kanssa.