Miley Cyrus julkaisi härskin joulutervehdyksensä – piti sensuroida

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Miley Cyrus lukeutui vuonna 2013 viihdemaailman suurimpiin ja puhutuimpiin ilmiöihin. Neitokaisen hurjaksi luonnehdittua esitystä pääsevät ensi kesänä todistamaan myös suomalaiset, sillä Miley Cyrus konsertoi Helsingissä kesäkuussa.

Joulun alla Miley Cyrus jakoi Twitter-tilillään joulutervehdyksen, joka sopii hänen nykyiseen imagoonsa varsin hyvin. Kuvassa lumituiskeessa pelleilevä laulajatar vilauttaa kameralle rintojaan. Ne on kuitenkin peitetty kahdella sydämellä, joissa toivotetaan hyvää joulua.

Miley Cyrusin We Can’t Stop -kappale on ollut megahitti tanssilattioilla ympäri maailmaa varsinkin sen jälkeen, kun Miley esitti kappaleen MTV Video Music Awardsissa kohutussa show’ssa. Tuorein single Wrecking Ball on noussut hitiksi singahtamalla listaykköseksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi Yhdysvalloissa. Kappalen video kerännyt jo huikeat 392 miljoonaa katselukertaa.