NASA hehkuttaa suomalaiskuvaa: ”Mitä talojen takana tapahtuu?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA julkaisee nykyisin runsaasti valokuvia ja videoita maailman ääristä, kun ihmiset ovat saaneet seurata tarkkaan esimerkiksi Marsiin lähetettyjen luontainten kuvallista antia.

NASA noteeraa kuitenkin myös muiden valokuvia, sillä se esimerkiksi noteeraa päivittäin Päivän astronomikuvan, joka esittelee maailmankaikkeuden kiehtovia ominaisuuksia. Nyt myös eräs suomalainen valokuva on noteerattu, kun Thomas Kastin upea yökuva nostettiin Päivän astronomikuvana. Katso kuva tästä.

Oulussa ikuistetussa valokuvassa nähdään melko harvinainen luonnonilmiö, jossa maassa olevista valoista lähtee taivaalle näyttävät valopilarit. Vastaava ilmiö on melko näyttävä myös maantiellä, jossa jokaisesta liikkuvasta autosta lähtee kaksi valopilaria, jotka täyttävät taivaanrannan.