Rosalind Lipsett esitti seksikkään joululaulun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlannissa tiedetään, miten saada hyvä juhlamieli ja bileet pystyyn. Siihen tarvitaan vain riemukas irkkujoululaulu ja seksikäs irlantilainen mallikaunotar alusvaatteisillaan keikistelemään. Nyt joulun ajan voittamaton juhlacombo löytyy YouTube-videolta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään mallikaunotar Rosalind Lipsett, joka tanssahtelee viettelevissä hepenissä Christmas in Killarney -kappaleen tahtiin. Monelle kyseinen sävelmä voikin muodostua videon jälkeen mieluisaksi joululauluksi. Varpunen jouluaamuna -kappale kalpenee tämän rallin rinnalla, sen takaa juhlatunnelmissaan ilakoiva blondi.

Rosalind Lipsett on irlantilaismalli, joka asuu tällä hetkellä New Yorkissa. Hänellä on sopimus Wilhelmina Models -mallitoimiston kanssa. Kaunotar on opiskellut taidehistoriaa. Neitokainen varasti äskettäin ulkomuodollaan huomion punaisella matolla Jackass esittää: Paha pappa -elokuvan ensi-illassa Isossa Omenassa.