Suvi Teräsniska Jonne Aaronin puhelusta: ”En ollut uskoa korviani!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkilaulaja Suvi Teräsniska taiteilee musiikillisesti iskelmän ja popin välimaastossa. Hänen musiikkinsa on saanut suomalaiset syttymään, sillä Suvin levyjä on myyty jo yli neljännesmiljoona kappaletta.

Teräsniska ei tee itse omia kappaleitaan, vaan niiden takana on joukko suomalaisia eturivin musiikintekijöitä. Hänen esittämiään lauluja on syntynyt esimerkiksi Jussi Rasinkankaan, Saija Aartelan ja Jonne Aaronin kynästä.

– Silloinkin, kun tuli se Jonnen Jos Menet Pois -biisi, niin se oli saanut mun yhteystiedot Katri Helenalta ja Lindholmin Ollilta. He olivat molemmat sanoneet, että tarjoapa tuota kappaletta Suville, että jos sitä kautta saisit sen levylle. Sinnehän se päätyi. Kun Jonne soitti mulle, en ollut aluksi uskoa korviani, että mulle soittaa joku Jonne Aaron!

– Mietin, että miten tämä on mahdollista! Kappaleesta tuli kuitenkin iso hitti, ja se oli Vain elämää -ohjelmassakin mukana. Oli ihanaa, että se on löytänyt paikkansa ihmisten elämästä. Uusimmalla levyllä on paljon naissanoittajien kappaleita. Levyilläni on yleensä ollut enemmän miehiä tekemässä biisejä.