Suvi Teräsniska rakkauselämästään: ”Mulla on ollut paljon ihastuksia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aktiivisesti keikkailevan artistin rakkauselämä ei ole ainkaan niitä helpoimpia, sillä usein artisti on enemmän yhtyeensä kuin kotona odottavan rakkaansa seurassa. Siksi artistit löytävät usein sielunkumppaninsa samalta alalta tai jopa samasta yhtyeestä.

Näin kävi myös Suvi Teräsniskalle, joka löysi rakkauden läheltä. Hän nimittäin rakastui yhtyeensä ääni- ja valomiehenä toimivaan Simo Aaltoon. Kihlapari asuu nykyään omakotitalossa Oulussa. Laulajatar on viime aikoina sisustellut yhteistä kotia suurella innolla. Hänestä paistaa elämänvaiheen onnellisuus ja siitä nauttiminen, eikä tähti ole onneaan kiistänytkään.

– Jos Simo tekisi jotain muuta hommaa, ja nähtäisiin pari kertaa viikossa, niin ei me nyt varmaan oltaisi vielä kihloissa. Tutustuminen on tapahtunut nopeaa tahtia, kun on saanut elää hänen kanssaan kaikki tilanteet läpi varhaisessa vaiheessa, kommentoi neito ensimmäistä vakavaa suhdettaan.

– Simo on ensimmäinen ihminen, jonka esimerkiksi esittelin isälleni. Tiesin, että se oli iso juttu isälleni, koska en teini-ikäisenä tuonut yläasteella kotiin pojankloppeja. Tuolloin kynnys tuoda ensimmäinen poikakaveri kotiin parikymppisenä oli isompi juttu. Se jännitti varmaan ihan jokaista tahoa.

Rakkaus ei ole voinut olla vaikuttamatta tuoreen Pohjantuuli-albumin sävyyn. Teräsniska kuvaa levyä positiivisimmaksi albumikseen. Naissanoittajien tekemissä teksteissä on feminiinistä voimaa, joka miellyttää artistia.

– Halusin löytää myönteisiä lauluja. Olen aiemmin laulanut enemmän tyypillisiä melankolisia iskelmälauluja. Halusin kääntää kelkkaa tietoisesti ja tehdä myönteisempää levyä. Kun elämässä pyyhkii muuten hyvin ja on hyvä olla, niin on luontevaa tuottaa sen kaltaista materiaalia, kertoo tähti ja paljastaa omien tunteiden vaikuttaneen kappaleiden tulkintaan.

– Kyllä jotain rakkautta tihkuvaa tekstiä tulkitsee aivan eri näkökulmasta. Mulla on ollut paljon ihastuksia ja potentiaalisia poikaystäväehdokkaita, mutta ne eivät ole kuitenkaan johtaneet mihinkään suhteeseen. Tämä on nyt ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen mies.