Eminem yrittää pelastaa Justin Bieberin – suosittelee terapiaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonien teinityttöjen ihastus Justin Bieber lukeutuu maailman suosituimpiin supertähtiin. Kuluneen vuoden aikana hän on onnistunut olemaan tiiviisti viihdelehtien kohuotsikoissa lukemattomista eri syistä, mutta tällä viikolla hän vahvisti jäävänsä eläkkeelle.

Eläköitymisen tarkkaa ajankohtaa Justin ei kertonut. Nyt yllättävä taho on ilmaissut halukkuutensa ryhtyä auttamaan Justin Bieberiä saamaan elämänsä takaisin raiteilleen. Hiphopin pahana poikana tunnettu Eminem on The Sun -lehden mukaan pyytänyt teinitähteä vierailemaan Detroitissa sijaitsevassa kodissaan, ja tarjoutunut antamaan hänelle keskusteluapua.

Eminem toivoo Justin Bieberin hakeutuvan terapiaan, jotta tämä oppisi selviytymään julkisuuden aiheuttamasta stressistä. Taannoin omista huumeongelmistaan avautunut 41-vuotias räppäri uskoo, että hän onnistuisi puhumaan järkeä Bieberille. The Sun -lehden mukaan Eminem saattaa jopa harkita yhteisen kappaleen tekemistä teinitähden kanssa, mikä olisi Justin Bieberille unelmien täyttymys.

Justin Bieberin naisasiat ovat viime aikoina olleet tapetilla, kun prostituoitu Tati Nevesin pornovideo ja tuhmat kuvat tulivat julkisuuteen. Nainen väitti harrastaneensa laulajan kanssa taannoin kuumaa seksiä ja kehui muun muassa tämän mieheyttä. Bieber on kiistänyt itse väitteet, vaikkakin hänellä on raportoidusti riittänyt kiertueellaan seuraa ilotytöistä.