Rap-mogulin exä on upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin ja rikkaimpiin hiphop-alan ihmisiin lukeutuvan Russell Simmons oli aiemmin naimisissa Kimora Lee Simmonsin kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2008. Nyt Kimora tekee julkkisuraa oman Kimora: House of Fab -realitysarjansa tähtenä.

Kimoralla ja Russel Simmonsilla on kaksi tytärtä, 12-vuotias Ming ja 10-vuotias Aoki. Viime vuoden jouluna Kimora Lee Simmons kuvattiin viettämässä aurinkolomaa St. Barthsin saarella yhdessä lastensa kanssa, ja tänä jouluna suunta on ollut sama. Kimora kuvattiin nimittäin samalla saarella jälleen eilen.

Russell Simmons on maailman kolmanneksi rikkain hiphop-alan ihminen. Hänen omaisuutensa on noin 340 miljoonaa dollaria, ja häntä rikkaampia ovat vain Jay-Z ja Sean ”Puff Daddy” Combs. Varat ovat peräisin hänen levy-yhtiöstään ja Phat Farm -vaatemerkistään. Simmons perusti vuonna 1984 legendaarisen Def Jam-levymerkin. Yhtiön alkuaikojen menestysartisteja olivat muiden muassa Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy ja Run DMC. Viimeksi mainitun jäsen Dj Run on Simmonsin veli.