Kylpyammeeseen kehitettiin äänentoisto – koko amme yhtä kaiutinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat viime vuosina rakentaneet saunansa yhteyteen jonkinlaisen virityksen televisiota ja äänentoistoa varten, ja kylpyhuoneisiin myydään nykyisin jo omia äänentoistoon tarkoitettuja kaiutinpaketteja. Nyt Saksassa on kehitetty todella kuuluva uusi innovaatio kylpyammeisiin.

Kuva: Kaldewei
Kuva: Kaldewei

Sound Wave Bathtub on saksalaisen Kaldewein kehittämä äänentoisto, joka poikkeaa monin tavoin perinteisestä. Siinä äänentoistoon tarvittavat suurikokoiset elementit kiinnitetään kylpyammeen ulkopuolelle suoraan ammeen runkoon. Niiden värähtelyt liikuttavat musiikin soidessa vettä, ja musiikista voi nauttia myös fyysisessä muodossa koko vartalollaan.

Uutuuslaitteella musiikkia voi kuunnella myös veden alla. Äänentoistoon voi kytkeä esimerkiksi television, tai musiikkia voi kuunnella vastaavasti esimerkiksi omasta puhelimesta tai tablet-tietokoneesta Bluetoothin välityksellä. Musiikkia voi kuunnella kuitenkin myös altaan ulkopuolella, jolloin allas toimii kaiuttimen osana. Laitteen hinta on noin 700 euroa.