Nainen narahti vankilassa – vaginasta paljastui yllätys

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisotsikoihin päätyy aika ajoin ihmisiä, jotka ovat jääneet kiinni esimerkiksi huumeiden salakuljetuksesta. Joskus lasti on piilotettu hämmentäviin paikkoihin kehon aukoissa. Nyt erään naisen kerrotaan yrittäneen salakuljettaa marijuanapiippua vaginassaan vankilaan.

25-vuotias Ericka Marie Danna pidätettiin, kun hän aiheutti käytöksellään häiriötä erään Oklahoman kaupungin rakennuksen edustalla. Nainen vietiin vankilaan, ja tutkinnan aikana hänen intiimialueensa sisältä löydettiin huumepiippu. Poliisien mukaan piippu tuoksui voimakkaasti marijuanalle.

KFOR-TV-kanavan mukaan Dannaa syytetään rauhan häirinnästä ja siitä, että hän yritti salakuljettaa piipun vankilaan. Uutinen ei ole ainoa laatuaan. Kerroimme taannoin vangista, joka yritti salakuljettaa puhelinta vankilaan takapuolessaan. Huono tuuri kävi, sillä kännykkä pärähti soimaan kesken kaiken.