Paul Walkerin Fast & Furious -auto myynnissä: Huh, mikä hinta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdealaa kohtasi taannoin traaginen suru-uutinen, kun näyttelijä Paul Walker menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Perheen ja ystävien lisäksi häntä jäivät kaipaamaan miljoonat fanit, joille miehen kuolinpaikasta on tullut varsinainen pyhiinvaelluskohde.

Nyt varakkaalla Paul Walkerin ja Fast & Furious -elokuvien fanilla on mahdollisuus hankkia itselleen Nissan Skyline GT-R -auto, jota Walker ajoi elokuvasarjan neljännessä osassa. Aivan halvalla sinistä vauhtiautoa ei kuitenkaan myydä, sillä menopelin omistaja pyytää siitä miljoonan euron hintaa.

Auton tämänhetkinen omistaja kauppasi autoa Yahoo Autos -sivuston mukaan alun perin 300.000 eurolla. Saksalainen myyjä kuitenkin päätti nostaa lähtöhintaa miljoonaan euroon suosikkinäyttelijän poismenon myötä.

Vauhdikkaiden autoelokuvien pääroolista tunnettu Paul Walker oli automies myös vapaa-ajallaan. Hän jätti jälkeensä poikkeuksellisen merkittävä autokokoelman, johon autoalan julkaisu The Smoking Tire pääsi tutustumaan hieman ennen näyttelijän kuolemaa. Walker omisti autokokoelman puoliksi ystävänsä Roger Rodasin kanssa. Rodas ajoi onnettomuusautoa ja kuoli itsekin turmassa.