Rosalind on Joulun kuumin tonttutyttö – sytyttää vielä tapaninpäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlannissa tiedetään, miten saada hyvä juhlamieli ja bileet pystyyn. Siihen tarvitaan vain riemukas irkkujoululaulu ja seksikäs irlantilainen mallikaunotar alusvaatteisillaan keikistelemään. Äskettäin Rosalind nähtiin esittämässä joululaulua nettivideolla.

Rosalind Lipsett tanssahteli viettelevissä hepenissä Christmas in Killarney -kappaleen tahtiin. Monelle kyseinen sävelmä voikin muodostua videon jälkeen mieluisaksi joululauluksi. Varpunen jouluaamuna -kappale kalpenee tämän rallin rinnalla, sen takaa juhlatunnelmissaan ilakoiva blondi. Nyt mallitulokas nähdään poseeraamassa näyttävissä jouluisissa mallikuvissa.

Rosalind Lipsett on irlantilaismalli, joka asuu tällä hetkellä New Yorkissa. Hänellä on sopimus Wilhelmina Models -mallitoimiston kanssa. Kaunotar on opiskellut taidehistoriaa. Neitokainen varasti äskettäin ulkomuodollaan huomion punaisella matolla Jackass esittää: Paha pappa -elokuvan ensi-illassa Isossa Omenassa.