Stephanie Seymour suuntasi jouluksi rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Stephanie Seymour on entinen Victoria’s Secret -alusvaatemalli. Yhdysvalloissa hänet tunnetaan myös Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmon Axl Rosen ex-tyttöystävänä, vaikka nykyisin neitokainen saakin säännöllisesti palstatilaa lähinnä bikinikuviensa merkeissä.

Neljän lapsen äiti on jälleen kuvattu nauttimassa rantaelämästä lomallaan St. Barthsin saarella, joka on hänen vakiokohteensa lomalla. Jälleen kerran kaunotar sai osakseen rannan miesten ja paparazzien jakamattoman huomion.

Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.